Saluturi si spectacole pirotehnice Artificii BROCART | Moldova
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Saluturi si spectacole pirotehnice

saluturi
   

SALUTURI SI SPECTACOLE PIROTEHNICE LA SCARA LARGA


Ne specializăm în proiectarea şi conducerea saluturi, artificii şi spectacole pirotehnice la scara larga.

Avem o mare experienţa şi abilităţile pentru desfăşurarea cu măiestrie a unor evenimente artistice pirotehnice. Sărbători de stat şi municipale, ceremonii speciale, festivaluri — întotdeauna la cel mai înalt nivel!

Saluturi si spectacole pirotehnice, artificii la scara larga vor deveni o culminare emoţională grandioasă a unui eveniment important. Tradiţional, se realizează folosind produse -„focuri de artificii la mare altitudine” şi -„artificii de parc”

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

Focurile de artificii la mare altitudine sunt demonstrate folosind încărcături speciale la mare altitudine – ghiulele. Sunt lansate din lansatoare speciale (mortare).

Înălţimea de plecare a nucleului depinde de diametrul şi poate ajunge până la 400 metri. Iar diametrul răspândirii elementelor pirotehnice în aer este de 300 de metri.

De aceea, focurile de artificii înalte sunt cele mai grandioase dintre toate tipurile de spectacole pirotehnice.

 
 

Demonstraţia unui spectacol pirotehnic la mare altitudine este realizată din echipamente pirotehnice speciale, iar pregătirea acestuia este o artă specială a pirotehnicii şi este un proces foarte responsabil.

În primul rând, se elaborează un scenariu (program) de artificii, apoi echipa de pirotehnici pregătesc nucleele ş încarcă lansatoarele în conformitate cu programul de artificii

Avem peste douăzeci de ani de experiență în proiectarea și conducerea artificiilor si spectacole pirotehnice. Brocart —  lider şi inovator în îmbunătăţirea metodelor şi tehnologiilor dezvoltarii artei pirotehnice în Moldova. Experienţa bogată şi profesionalismul înalt al personalului nostru ne oferă posibilitatea de a vă oferi orice compoziţie care să vă satisfacă cât mai mult gusturile.

O mică sărbătoare de familie, o petrecere corporativă sau o sărbătoare grandioasă — spectacolul pirotehnic adecvat va fi selectat pentru orice ocazie.

Adăugăm o abordare individuală la fiecare eveniment, punem pasiune și emoție în orice producție.

Cu noi, alegerea ta va fi întotdeauna cea mai potrivită!

 
 

Vezi mai multe videoclipuri cu lucrările noastre pe pagină GALERIE VIDEO