Preturi artificii - Artificii BROCART
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Preturi artificii

Preturile artificii

PRETURI PENTRU FOCURI DE ARTIFICII SI EFECTE SPECIALE

Prețuri pentru artificii, spectacole pirotehnice și efecte speciale sunt variate.

După ce ați comandat și primit o listă de prețuri, veți avea doar o idee aproximativă despre cât vă va costa un foc de artificii sau un spectacol pirotehnic.

Pentru a putea intelege ce preturi si ce tipuri de servicii va intereseaza, va rugam sa ne precizati cererea si va invitam sa ne trimiteti o cerere.


Dar înainte de a completa și de a trimite o cerere, vă rugăm să citiți informațiile de mai jos.

Se aude adesea întrebarea „cât valorează artificiile tale?” Totul depinde de formatul sărbătorii. Uneori este suficient să ai o fântână de tort în valoare de 5 lei, luminată de un tânăr pentru iubita lui la o masă festivă într-un loc retras sau într-o atmosferă caldă de cameră.

Preturi artificii depinde de mulți parametri, dintre care principalul este ce produse (înălțime, parc și / sau teren) vor fi utilizate și în ce cantitate, de complexitatea scenariului de artificii sau de spectacole piromuzicale, cu privire la locul de desfășurare și condiții.

Prin urmare, pentru a comanda artificii, vă sugerăm să vizitați biroul nostru, unde specialiștii noștri, împreună cu dvs., vor selecta produse pirotehnice din materiale video și fotografice și vor compune artificiile care vi se vor potrivi individual, pe baza capacităților dvs. financiare, a dorințelor, a formatului evenimentului, precum și locațiile artificiilor planificate.

În plus, puteți vizualiza prețurile pentru produse și servicii, puteți plasa o cerere pentru achiziționarea de produse pirotehnice sau servicii vizitând magazinul nostru online BROCART – Focuri de artificii si efecte speciale


Cerere pentru lista de prețuri    Verified by MonsterInsights