Artificii rece si Efecte speciale de la Artificii BROCART | Moldova
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Artificii rece si Efecte speciale

artificii efecte speciale
   

ARTIFCII RECE SI EFECTE SPECIALE PIROTEHNICE


Decorarea strălucitoare a unui moment important al sărbătorii dumneavoastră — artificii rece, efecte speciale și pirotehnice pe scena

Artificii de foc rece si Efecte speciale si pirotehnice tradiţional şi, în acelaşi timp, unice în exclusivitate pentru un spectacol la sărbătoarea ta. Exclusivitatea constă în faptul că unele din elemente sunt realizate pentru o anumită sărbătoare.

 

efecte speciale efecte speciale
 

Concerte ale interpreților pop. Spectacole de teatru. Programe de shou. Prezentări, întâlniri de gală, premii etc. Toate acestea sunt rareori complete fără pirotehnice pe scenă, fântâni reci, havuz, vulcani de foc rece, sclipiri de foc și figuri de foc.

havuz rece
 

 

 
 
foc pe scena
 

 

 
 
figure de foc
 

 

 
 
foc viu
 

 

 
 
efecte pe scene
 

 

 
 
cascadă de foc
 

 

 
 

Crearea şi pregătirea piro efectelor si speciale este un proces intensiv şi minuţios. 

Performanţa unui artificii rece si efecte speciale pirotehnice de cinci minute, acoperă ani de dezvoltare şi experimentare. Confecţionarea carcaselor şi construcţiilor complexe. Munca unui proiectatorii pirotehnic de creare unui scenariu de artificii. Zeci de ore de lucru de către pirotehnici la încărcarea, asamblarea, instalarea figurilor şi a altor elemente ale artificiilor.

 

 
 
 

Utilizarea tehnologiilor moderne, disponibilitatea de software de calculator și echipamente speciale ne permit să creăm un fel unic și inimitabil de compoziții pirotehnice și alte efecte speciale care se potrivesc în orice program de spectacol, imagine de scenă sau decor și transformând efectiv o scenă sau orice altă acțiune, număr artistic sau o piesă coregrafică muzicală într-un spectacol încântător și unic.

Subliniază cele mai solemne momente ale vacanței tale:

— primul dans sau ceremonia de nuntă solemnă la o nuntă

— premierea castigatorilor concursului

— deschiderea si inchiderea evenimentului

— urari de ziua de nastere

— program de dans la un eveniment corporate, bal de absolvire

Dacă va decideţi să bucuraţi şi persoanele importante pentru dvs. cu artificii şi efecte specialei, contactaţi-ne, şi specialiştii BROCART vor analiza locul în care sunt planificate să fie ţinute, vor coordona cu administraţia şi vor discuta cu dvs. toate întrebările cu privire la artificii şi efecte, inclusiv pentru siguranţa la incendiu.

Mai multe videoclipuri cu lucrările noastre pe pagină GALERIE VIDEO

GALERIE VIDEO… >>

 

Prețurile pentru unele efecte pirotehnice și speciale pot fi vizualizate în MAGAZINUL nostru

 VIZITA… >>