Artificii corporative - Artificii BROCART
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Artificii corporative

artificii corporativ
   

ARTIFICII CORPORATIVE


 

Artificii pentru evenimente private si corporative

Brocart va adăuga un moment încântător oricărui eveniment corporativ, companii publicitare, evenimentului sportiv sau oricărui alt eveniment special din viaţa unei companii, a unei echipe sau a unei organizaţii, fie în aer liber, fie în săli de concerte, cluburi şi alte spaţii interioare

Artificiile corporative se potrivesc perfect și completează orice program de spectacol, imagine de scenă sau decor. De fapt, ele transformă efectiv o acțiune de scenă, un act artistic sau o lucrare muzicală coregrafică într-un spectacol încântător și unic.

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 

În munca noastră folosim tehnologii moderne, software de calculator și echipamente speciale. Desigur, acest lucru ne permite să creăm compoziții pirotehnice deosebite unice și inimitabile.

 

artificii echipament
 
 
 

Dacă va decideţi să bucuraţi şi persoanele importante pentru dvs. cu artificii şi efecte speciale, contactaţi-ne, şi specialiştii BROCART vor analiza locul în care sunt planificate să fie ţinute, vor coordona cu administraţia şi vor discuta cu dvs. toate întrebările cu privire la artificii şi efecte, inclusiv pentru siguranţa la incendiu.

 
 

Adăugăm o abordare individuală la fiecare eveniment, punem pasiune și emoție în orice producție.

Avem peste douăzeci de ani de experiență în proiectarea și conducerea artificiilor si spectacole pirotehnice. Brocart — lider şi inovator în îmbunătăţirea metodelor şi tehnologiilor dezvoltarii artei pirotehnice în Moldova. Experienţa bogată şi profesionalismul înalt al personalului nostru ne oferă posibilitatea de a vă oferi orice compoziţie care să vă satisfacă cât mai mult gusturile.

O mică sărbătoare de familie, o petrecere corporativă sau o sărbătoare grandioasă — spectacolul pirotehnic adecvat va fi selectat pentru orice ocazie.

Iar pentru iubitorii de artificii independente, oferim o gamă largă de pirotehnice amatori. Comerț licențiat cu ridicata și cu amănuntul dintr-un magazin specializat.

Verified by MonsterInsights