Firma si magazin Artificii - Artificii BROCART
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Firma si magazin Artificii

FIRMA SI MAGAZIN DE ARTIFICII – BROCART SRL

BROCART — Lider desăvârșit în organizarea de artificii şi spectacole pirotehnice în Moldova

Firma Brocart SRL a fost prima compania de pe piaţa moldovenească care a combinat pirotehnica, laserul şi efectele speciale moderne în industria de divertisment.

Compania are o istorie lungă înainte de înființarea sa în 2002. În acest timp, ea a câștigat o mare autoritate și popularitate pe piața de divertisment din Moldova…

ISTORIE…>>
 

Inovație și creativitate în organizarea spectacole pirotehnice si artificiilor

Folosind pe scară largă noile tehnologii moderne în domeniul efectelor speciale, al artei pirotehnice şi al artificiilor, adoptând experienţa şi metodele de lucru ale companiilor de top din lume, ne străduim să arătăm privitorului o imensă varietate, frumuseţe şi impresionantitate a picturilor şi compoziţiilor de foc.

PORTOFOLIU…>>
 

Tehnologii moderne în pregătirea și desfășurarea artificiilor

Compania este echipată cu echipamente şi software moderne, puternice, de înaltă tehnologie, atât de producţie proprie, cât şi de companii de top din lume, ceea ce face posibilă realizarea unor artificii piromuzicale moderne, care sunt complexe la scară şi conţinut, la nivelul celor mai importante companii pirotehnice din lume.

Сonducerea companiei BROCART

Specialiştii noştri de la toate nivelurile abordează executarea oricărei lucrări cu mare responsabilitate şi entuziasm creativ, indiferent de particularităţile şi capriciile vremii, concentrându-se pe noile realizări ale ştiinţei şi tehnologiei în domeniul spectacolului pirotehnic şi tehnologiilor sale, precum şi luând în considerare toate dorinţele şi „capriciile” clientului şi formatul evenimentului.

spectacole pirotehnice Stas     

Stas SHEVELIOV

director

„La fel cum cânţi la un instrument muzical — poţi obţine o plăcere reală dacă un maestru îl joacă şi o durere de cap dacă un student învaţă gama de note pe el — efectul pirotehnicii şi efectele speciale vor depinde de cât de profesional sunt folosite …”

spectacole pirotehnice Tas semn
spectacole pirotehnice Lari     

Larisa KOLPAKCI

manager

«O sărbătoare modernă nu este doar sunetul unui marş solemn şi clinchetul paharelor de cristal din sală. Noi mai mult înţelegem din ce în ce că efectele speciale sunt cele care transformă o sărbătoare obişnuită sau o petrecere într-o adevărată acţiune spectaculoasă, iar pentru ca sărbătoarea să primească, trebuie, desigur, să fie organizată corespunzător».

spectacole pirotehnice Lari semn
 
 

DOAMNELOR şi DOMNILOR

Suntem bucuroși să vă urăm bun venit pe paginile site-ului nostru Va ofera de cooperare in desfasurarea de promotii si festivitati in Chisinau si in toata Moldova: show programe, evenimente corporate, aniversari, nunti si alte manifestari de suflet. Noi va decora sarbatoare dvs. de artificii de neuitat, spectacole de foc pirotehnice, surprinzator si efecte speciale neasteptate care va rugam sa nu numai tu, dar va da de eveniment dvs. stilul si sa faca o impresie de durata asupra invitatilor dvs. Inalt de profesionalism al personalului, disponibilitatea de modern echipamente pentru artificii, software-ul special ne permite sa va oferim orice compozitie pe care potrivesc cel mai bine preferinte. Asta sa fie o sarbatoare de familie mic, petreceri corporate, excursii, sau o sarbatoare grand — pentru orice ocazie va fi insotita corespunzatoare de spectacol de pirotehnice

suntem in retelele de socializare

Verified by MonsterInsights