Artificii la nunta - Artificii BROCART
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Artificii la nunta

artificii la nunta
   

ARTIFICII LA NUNTA


Artificii la nunta şi efectele speciale vor da o notă şi o aromă deosebită unui moment atât de important din viaţa dvs.

Echipa de profesionisti Brocart garanteaza un spectacol frumos si siguranta vacantei tale.

 
 

Transformă-ți nunta voastra într-o magie uimitoare și unică. Această magie a focului va rămâne pentru totdeauna în memoria ta și oaspeților tăi.

Utilizarea tehnologiilor moderne. Disponibilitate de software de calculator și echipamente speciale. Toate acestea ne permit să creăm compoziții pirotehnice și alte compoziții unice și inimitabile. Efecte speciale care se încadrează în orice program de spectacol, imagine de scenă sau decor și care transformă efectiv scena sau orice altă acțiune, număr artistic sau operă coregrafică muzicală într-un spectacol încântător și unic.

 

Câteva exemple din munca noastră la nunți

Mai multe videoclipuri cu lucrările noastre pe pagină GALERIE VIDEO

VEZI GALERIE… >>
 

Informații mai complete despre artificiile de nuntă, tendințe, tehnici, reguli găsiți în secțiunea „Sfaturi piromane” din BLOG-ul nostru cognitiv.

Iar pentru iubitorii de artificii independente, oferim o gamă largă de pirotehnice amatori. Comerț licențiat cu ridicata și cu amănuntul dintr-un magazin specializat.

Avem peste douăzeci de ani de experiență în proiectarea și conducerea artificiilor si spectacole pirotehnice. Brocart — lider şi inovator în îmbunătăţirea metodelor şi tehnologiilor dezvoltarii artei pirotehnice în Moldova. Experienţa bogată şi profesionalismul înalt al personalului nostru ne oferă posibilitatea de a vă oferi orice compoziţie care să vă satisfacă cât mai mult gusturile.

O mică sărbătoare de familie, o petrecere corporativă sau o sărbătoare grandioasă — spectacolul pirotehnic adecvat va fi selectat pentru orice ocazie. Adăugăm o abordare individuală la fiecare eveniment, punem pasiune și emoție în orice producție.

Cu noi, alegerea ta va fi întotdeauna cea mai potrivită!

Verified by MonsterInsights