Artificii profesionale - Artificii BROCART
Chisinau, Moldova MD2009, str. I. Nistor, 16
+373 69 12 45 53
info@brocart.md

Artificii profesionale

ARTIFICII PROFESIONALE

Artificii profesionale noastre pentru dumnevoastra

Calitatea şi siguranţa sunt principalele în munca noastră.

Creaviditatea specialiştilor noştri şi a tehnologiilor inovatoare utilizate, spectacolele noastre, nu vor dezamăgi niciodată! Experienţa noastră de mulţi ani, succesul şi orientarea către clienţi, ne-au făcut demni de încrederea partenerilor noştri, care ne-au făcut în mod repetat să facem parte din cele mai mari proiecte ale lor. Nu îi dezamăgim niciodată!

 
servicii de artificii main
 

CUM O FACEM?

 
 
servicii de artificii   

DUMNEAVOASTRA

Spune-ne intenţiile şi dorinţele voastre

 
servicii de artificii   

NOI

Vă studiem intenţiile şi dorinţele. Analizăm locaţia artificiilor. Studiem posibilităţile peisajului şi determinăm măsurile de securitate.

 
   

NOI

Proiectăm şi furnizăm un program unic pentru fiecare client. Designerii noştri au o mare varietate de abordări ale spectacolelor pirotehnice, creativitate strălucitoare şi capacitatea de a alege coloana sonoră perfectă pentru fiecare eveniment.

 
   

DUMNEAVOASTRA

Obțineți un model video al artificiilor dvs., aprobați-l sau faceți-vă propriile corecții.

NOI

Editarea programului

(de necesitate) ținând cont de dorințele tale.  
   

NOI

Asigurăm organizarea impecabilă a fiecărui spectacol. Realizăm toate aprobările necesare cu autoritățile administrative: de la autorizare, logistică și transport până la măsuri stricte de securitate.

 
   

NOI

Folosim echipamentele noastre profesionale pentru a lansa artificii „Brocart Firing Digital System” bazat pe echipamente moderne de automatizare și telecomunicații. Specialiștii noștri sunt întotdeauna activi și gata să se adapteze la orice condiții meteorologice.

 
   

IN TOTAL

Primesti

placere de nedescris !!!  
 
 

Adăugăm o abordare individuală la fiecare eveniment, punem pasiune și emoție în orice producție.

Avem peste douăzeci de ani de experiență în proiectarea și conducerea artificiilor si spectacole pirotehnice. Brocart — lider şi inovator în îmbunătăţirea metodelor şi tehnologiilor dezvoltarii artei pirotehnice în Moldova. Experienţa bogată şi profesionalismul înalt al personalului nostru ne oferă posibilitatea de a vă oferi orice compoziţie care să vă satisfacă cât mai mult gusturile.

O mică sărbătoare de familie, o petrecere corporativă sau o sărbătoare grandioasă — spectacolul pirotehnic adecvat va fi selectat pentru orice ocazie.

Cu noi, alegerea ta va fi întotdeauna cea mai potrivită!

Iar pentru iubitorii de artificii independente, oferim o gamă largă de pirotehnice amatori. Comerț licențiat cu ridicata și cu amănuntul dintr-un magazin specializat.

VIZITA… >>
 
Verified by MonsterInsights